Hoppa till sidans innehåll

Innebandy för barn


Skånes Innebandyförbund introducerar nu begreppet Innebandy för barn. Vi lägger fokus på träning och tävling på grön och blå nivå i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU).

Skånes Innebandyförbund vill att så många som möjligt ska hålla på med idrott i förening så länge som möjligt. För att nå ett livslångt idrottsintresse utifrån visionen Skånsk Innebandy Hela Livet ska skånsk innebandy erbjuda en så bra verksamhet som möjligt. En viktig del av en bra verksamhet är hur vi tränar och tävlar.

Nu lägger vi fokus på grön och blå nivå i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU-modellen), det vill säga innebandy för barn mellan 6 och 12 år. Innebandy för barn är inte en kopia på seniorinnebandy utan anpassat helt för barnen. De anpassade formerna av träning och tävling skapar en rolig, aktiv och utvecklande miljö för alla barn.

I menyn hittar ni filmer och pdf-dokument som beskriver och förklarar träning och tävling på grön och blå nivå i Skåne. Dokumenten och filmerna ska fungera som inspiration och stöttning för dig som är involverad i innebandyverksamhet på grön och blå nivå. 

Uppdaterad: 18 OKT 2017 19:44
Skribent: Henrik Paulsson
Epost: This is a mailto link


 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 

  Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link