Föreningskonvent 2018 - Skånes Innebandyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Föreningskonvent 2018
I samband med årsmötet söndagen den 10 juni i Malmö bjuder SkIBF in alla Skånes innebandyföreningar till en inspirerande förmiddag om föreningsutveckling. 


Årets föreningskonvent har tema sponsring, ett efterfrågat område att lära sig mer om hos skånska innebandyföreningar. Föreläsare är Frans Fransson på Caddie Sport&Business och han kommer under förmiddagen ge såväl ökad kännedom om ämnet sponsring som praktiskt användbara verktyg och tips att hantera sponsringsfrågor för er föreningar.Frans kommer att fokusera kring det som skapar värde i dagens moderna sponsring. Affärsnytta och samhällsnytta kommer därför att löpa som en röd tråd under föreläsningen. En central fråga under förmiddagen kommer röra hur ni som rättighetsinnehavare bör arbeta för att få fler sponsorer. Likaså hur ni kan stärka och utveckla era befintliga samarbeten. 


Presentation av föreläsaren:
"Frans Fransson är medgrundare och partner för Caddie Sport&Business och har 15 års erfarenhet inom branschen. Frans var projektledare och en av initiativtagarna till landets första och enda yrkeshögskoleutbildning inom sports marketing, som examinerat ca 300 studenter mellan 2006-2017. Under sina år på Caddie har Frans arbetat som affärsutvecklare, utredare och projektledare för uppdrag mot företag, idrottsföreningar, idrottsförbund och utbildningsaktörer inom bland annat sponsring, affärsutveckling, varumärkeshantering, event och marknadsföring.”

Alla föreningsaktiva är välkomna på Föreningskonvent 2018. Anmälan görs i formuläret nedan, gör en anmälan per deltagare.

Efter förmiddagens konvent bjuder Skånes Innebandyförbund alla deltagare på lunch, och därefter är alla hjärtligt välkomna att närvara på Skånes Innebandyförbunds årsmöte – skånsk innebandys högsta beslutande organ. Både konventet och årsmötet genomförs på Quality Hotel View i Malmö. 

Mer info om SkIBF:s årsmöte hittar du här.


PROGRAM KONVENT

09:00  Välkomstmingel med frukost

09:20  Föreläsning tema sponsring

10:40  Paus/mingelfika

11:00  Föreläsning forts.

12:15  Lunch

PROGRAM ÅRSMÖTET

13:15  Registrering/fullmaktsgranskning

13:30  SkIBF:s årsmöte inleds

15:00  Dagen avslutas


ANMÄLAN TILL FÖRENINGSKONVENT 2018

 
 
 
 

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link