Hoppa till sidans innehåll
Foto: Roger Nielsen

Ung i SkIBF


Ung i SkIBF är en del av Skånsk Innebandy hela livet och riktar sig till de som är 12-25 år gamla och aktiva i en skånsk innebandyförening.

Med Ung i SkIBF fokuserar vi på att stötta unga ledare och domare samt verka för att öka mångfalden genom att unga får en större delaktighet inom skånsk innebandy. V
i vill uppmuntra och underlätta för unga att utöka sitt engagemang inom innebandyn även utanför spelarrollen. Dels har Skånes IBF som mål att utbilda fler ledare och där är vi övertygade om att unga ledare kan ta en större plats än idag, dels ser vi en stor vinning för hela den skånska innebandyn med en större mångfald där fler unga engagerar sig i ledande roller. Läs en artikel om Ung i SkIBF här. 

Under säsongen 2017/18 erbjuder vi inom Ung i SkIBF två ledarutbildningar för olika åldrar:

Mitt första ledaruppdrag
Mitt första ledaruppdrag ger Skånes Innebandyförbund, tillsammans med Skåneidrotten och Skånes Skolidrottsförbund, 12-15-åringar från olika idrotter en introduktion till ledarskap.
Läs mer om Mitt första ledaruppdrag och anmäl till höstens utbildning här.


Framtidens ledarskap 
Utbildningen Framtidens ledarskap syftar till att erbjuda framtidens ledare, 16-25 år gamla, en kvalificerad ledarskapsutbildning och ett nätverk med fokus på ett inkluderande ledarskap. Nu går det att ansöka för att delta i nätverket och föreningar kan nominera deltagare, läs mer här

Uppdaterad: 2017-06-12 13:34
Skribent: Henrik Paulsson
Epost: This is a mailto link
Följ Skånes IBF

instagramtwitter

facebookYouTube

ibis_logga_ny2

 

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 

Skåneidrotten

 
Innebandyutveckling

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link