Hoppa till sidans innehåll

Junior- och seniortränare
Grundutbildning

Grundutbildningen för junior- och seniortränare är en webbaserad kurs som du genomför när du vill via din dator. Kursen är baserad på Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) och avslutas med ett prov, där du som tränare får visa dina kunskaper om SIU:s grunder och filosofi. Anmäl dig till Grundutbildningen här.

Vid godkänt prov så har du som tränare kvalificerat dig för anmälan till fördjupningsutbildningarna på brun eller svart/guld nivå. Hör gärna av dig vilken utbildning just du är intresserad av vid godkänd GU. Gör din intresseanmälan för utbildningar på junior-/seniornivå här. 

Brun utbildning

Utbildningen på brun nivå är anpassad till den största delen av Svensk Innebandy, nämligen breddidrotten. Den är för dig som har spelare som älskar sporten och gillar att spela innebandy, men som kanske för stunden inte har suget efter att bli bäst. Brun utbildning fokuserar på hur du får dessa spelare att fortsätta och kanske ändå utveckla dem vidare. Vad krävs av dig som ledare för att driva denna typ av lag?

Svart/guld utbildning

Utbildningen på svart/guld nivå är ämnad för lag och ledare på en nivå där utveckling, utbildning och att bli bäst står i fokus. En nivå där varje individ vill prestera på topp på varje träning och alltid ta ett litet steg framåt i sin personliga utveckling. 

Validering

Ett nytt inslag i SIBF:s utbildningsstege är du kan validera din kunskap. Validering är för dig som anser dig ha en stor erfarenhet av innebandy på svart och guld nivå. Du har kanske läst idrott/tränarskap på universitet eller högskola och har relevanta
högskolepoäng? Detta kan du tillgodoräkna dig och endast gå de delar du inte
har för att komplettera STEG 1 och STEG 2.

http://www.innebandy.se/sv/Utveckling/Tranar--och-ledarutbildning/

Ni är som vanligt välkomna att kontakta mig om frågor uppstår på This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-09-07 10:55
Skribent: Sara Berglind

 

Följ Skånes IBF

instagramtwitter

facebookYouTube

ibis_logga_ny2

 

 

 


Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners:
 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 

Skåneidrotten

 
Innebandyutveckling

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link