Hoppa till sidans innehåll

Tränare sökes (Skåne)


Om Er förening/Ert lag vill få ett ledigt tränaruppdrag upplagt på denna sida, skicka ett mail till This is a mailto link. 

Oxie SK söker tränare till Herr A
Inför säsongen 2018/2019 söker Oxie SK en tränare till herrlaget i Division 4. Laget har under säsongen blandat och gett på innebandyplanen med såväl höga toppar som djupa dalar. Den varierande prestationen förklaras till stor del avsaknaden av en tydlig ledare som kan utveckla spelarna på träningarna och styra laget genom matcherna. För att ge spelarna och laget en ärlig chans att få ut sin fulla innebandypotential på planen behöver laget förstärkas med en tränare.       

Lagets ambition inför nästa säsong är att tillhöra toppskiktet i Div. 4. Den potentialen finns redan i truppen med flera kompetenta innebandyspelare men det saknas en viktig pusselbit i form av en tydlig ledare. Som tränare för Oxie SK:s herrlag kommer du få stora möjligheter att sätta din egen prägel på laget och arbeta utifrån den spelidé du tror på.

Känner du att uppdraget som tränare i Oxie SK Herr A skulle vara något för dig är varmt välkommen att höra av dig till kansliet för en förutsättningslös diskussion.

Andreas Thell
This is a mailto link
040-545898

 

Båstads GIF söker inför säsongen 2018/19... 
... en tränare till ett väldigt talangfullt P05-gäng! Laget har en fin gemenskap, hög ambitionsnivå och har under alla år varit resultatmässigt väldigt framgångsrika. Vid årets Gothia Cup gick man exempelvis vidare till A-slutspel.

Det finns två tränare idag med gedigen idrottsbakgrund och stort engagemang som vill jobba vidare med laget. Föräldraengagemanget runt laget är sällsynt starkt även det.

Men för att ge killarna en ärlig chans att bli duktiga seniorspelare så behöver vi förstärka med en huvudtränare med innebandybakgrund.

Varmt välkomna att höra av er för en förutsättningslös diskussion.

Fredrik Bergh
This is a mailto link
0703-447200

 

Tränare sökes (uppdrag utanför Skåne)


Inga lediga uppdrag för närvarande.

Uppdaterad: 28 MAR 2018 09:41


 Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link