Tränare sökes - Skånes Innebandyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Tränare sökes (Skåne)


Om Er förening/Ert lag vill få ett ledigt tränaruppdrag upplagt på denna sida, skicka ett mail till This is a mailto link. 

Tygelsjös damlag söker huvudtränare

Vi har de senaste säsongerna legat i toppen av div. 2 och kvalat till div. 1. Den senaste säsongen fick vi erbjudande om att gå upp men tvingades att tacka nej på grund av spelarbrist. Säsongen 18/19 har vi som målsättning att få in nya spelare och bygga upp en stark trupp för att kunna gå upp till div. 1 och klara oss bra där nästa säsong, samtidigt som vi vill ha riktigt roligt på vägen. 

Är du intresserad så kontakta Matilda Wetterlöf på This is a mailto link.


 -----------------------------------------------

Falcons söker huvudtränare och assisterande tränare till H2

Inför säsongen 2018/2019 söker Landskrona Falcons herrlag i division 2 en huvudtränare och en assisterande tränare till laget.

Laget har genomgått en generationsväxling och har bl.a. lyft upp många spelare från vår framgångsrika 99/00-kull som bl.a. vann Skånemästerskapen för HJ18 den gångna säsongen. För att laget nu ska få chansen att få ut maximalt av sin innebandypotential behöver laget nu förstärkas på tränarsidan. 

Vill du veta mer eller är intresserad av att leda detta lag kommande säsong så kontakta Tony Christensen (072-354 04 54) på vårt kansli.

 -----------------------------------------------

IBK Lund söker tränare till sin juniorverksamhet.

Säsongen 18/19 gör IBK Lund en stor kraftsamling på sin juniorsida. Är DU sugen på att vara en del i ledarstaben för juniorverksamheten och vara delaktig i allt från H3, JAS, HJ18 och P02.

IBK Lund är för tillfället inne i en omstrukturering på juniorsidan, där man flyttar in våra duktiga 02:or i denna verksamhet. Det är många spelare som ska ha speltid och utvecklas för framtiden. Du som vill anta utmaningen kommer vara huvudansvarig för HJ18 som är en blandning med spelare födda 00 – 02 och vårt P02 svår lag.

För mer information kontakta:

Anders Jönsson
This is a mailto link
0729642884

Mångfald – Glädje – Utveckling – Kompisanda

 -----------------------------------------------


Tränare sökes till IK Stanstads H3-lag!
Är just DU sugen på att anta en utmaning att kombinera utveckling av unga spelare och samtidigt utnyttja stommen av hårt arbetande rutinerade spelare med vinnarskallar och erfarenhet av innebandy på hög nivå.

Stanstad är just nu inne i ett arbete att omstrukturera seniorsidan för att kunna ge en bra bas inför framtiden där vi lyfter unga spelare och välkomnar rutinerade spelare med Stanstad-hjärta. Det vi saknar i pusslet är huvudtränare för vårt H3-lag som de senaste säsongerna varit med i toppen av serien.

Vill du veta mer eller är intresserad av att leda laget kommande säsong så kontakta Daniel Björkkvist på This is a mailto link 

IK Stanstad – Gemenskap – Stolthet – Tradition

 -----------------------------------------------

Oxie SK söker tränare till Herr A
Inför säsongen 2018/2019 söker Oxie SK en tränare till herrlaget i Division 4. Laget har under säsongen blandat och gett på innebandyplanen med såväl höga toppar som djupa dalar. Den varierande prestationen förklaras till stor del avsaknaden av en tydlig ledare som kan utveckla spelarna på träningarna och styra laget genom matcherna. För att ge spelarna och laget en ärlig chans att få ut sin fulla innebandypotential på planen behöver laget förstärkas med en tränare.       

Lagets ambition inför nästa säsong är att tillhöra toppskiktet i Div. 4. Den potentialen finns redan i truppen med flera kompetenta innebandyspelare men det saknas en viktig pusselbit i form av en tydlig ledare. Som tränare för Oxie SK:s herrlag kommer du få stora möjligheter att sätta din egen prägel på laget och arbeta utifrån den spelidé du tror på.

Känner du att uppdraget som tränare i Oxie SK Herr A skulle vara något för dig är varmt välkommen att höra av dig till kansliet för en förutsättningslös diskussion.

Andreas Thell
This is a mailto link
040-545898

  -----------------------------------------------

Båstads GIF söker inför säsongen 2018/19... 
... en tränare till ett väldigt talangfullt P05-gäng! Laget har en fin gemenskap, hög ambitionsnivå och har under alla år varit resultatmässigt väldigt framgångsrika. Vid årets Gothia Cup gick man exempelvis vidare till A-slutspel.

Det finns två tränare idag med gedigen idrottsbakgrund och stort engagemang som vill jobba vidare med laget. Föräldraengagemanget runt laget är sällsynt starkt även det.

Men för att ge killarna en ärlig chans att bli duktiga seniorspelare så behöver vi förstärka med en huvudtränare med innebandybakgrund.

Varmt välkomna att höra av er för en förutsättningslös diskussion.

Fredrik Bergh
This is a mailto link
0703-447200

  -----------------------------------------------

Tränare sökes (uppdrag utanför Skåne)


Inga lediga uppdrag för närvarande.

Uppdaterad: 09 AUG 2018 13:02

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link