Hoppa till sidans innehåll

Jörgen Hansen ny tränare i Malmhaug

2016-04-12 09:54
Efter att Malmhaug KFUM:s herrlag den gångna säsongen höll sig kvar H1 södra Götaland så tar föreningen nu sikte mot kommande säsong med nya målsättningar. En viktig pusselbit i denna nysatsning är den nye huvudtränaren för H1 & JAS som heter Jörgen Hansen.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 16:22

Jörgen är en välkänd tränare med SM-guld (FCH P16), SM-silver (FCH P16 & JAS), SM-brons (FCH JAS), DM-guld och Gothia Cup-guld på meritlistan. Trots sin unga ålder har Jörgen hunnit med att träna seriekonkurrenterna Munka-Ljungby och SödraDal (IBK Lund) på seniorsidan och han har haft många år som ledare i Skånes distriktslag. Jörgen har ett stort engagemang samt en filosofi och kunskap som matchar våra önskemål perfekt, skriver Malmhaug i en pressrelease.

– Det känns väldigt bra att få bli en del av Malmhaug, jag tror verkligen på föreningens tänk och deras lovande framtid med alla duktiga juniorer som står och knackar på dörren till seniorlaget. Det ska bli riktigt kul att komma igång och börja arbeta med att bygga ett starkt lag, skapa utveckling och skriva historia tillsammans, säger Jörgen Hansen.

Skribent: Malmhaug pressrelease

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link