Hoppa till sidans innehåll

TEMA: Så mår Skånes föreningar ekonomiskt!

2018-02-02 14:00
Som en del av SkIBF:s fokusområde Ekonomi kommer hemsidan i ett antal artiklar ha ”Tema: Föreningsekonomi”. I den första berättar Stefan Mårtensson i SkIBF:s styrelse om den kartläggning av Skånes föreningar som genomförts.
  • Uppdaterad: 2018-02-07 16:27

Under förra säsongen 2016/17 genomförde Skånes IBF en kartläggning av de skånska innebandyföreningarnas ekonomi. I nedan film berättar Stefan Mårtensson från Skånes IBF:s styrelse om hur kartläggningen gick till, vilka resultat den gav och hur arbetet fortsätter framöver.

I ett antal artiklar den närmaste tiden kommer vi beröra olika områden inom föreningsekonomi och ge olika bra exempel på hur föreningar i Skåne har jobbat för att öka sina intäkter.

PDF:en; Ekonomisk analys av Skånes innebandyföreningar som Stefan pratar kring i filmen  HITTAR DU HÄR!

På måndag fortsätter vi vårt TEMA: FÖRENINGSEKONOMI med artikeln Elitlicensen ska bidra till ökad kvalitet! där vi har pratat med Tomas Eriksson på Svenska Innebandyförbundet om den elitlicens som håller på att införas på nationell nivå samt hur föreningar kan jobba för att uppnå en god ekonomi.


Fotnot: Har du frågor kring SkIBF:s arbete gällande föreningars ekonomi kontakta: This is a mailto link  alt. This is a mailto link

Skribent: Niklas Svensander

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link