Hoppa till sidans innehåll

Stort intresse för föräldrafoldrar på grön och blå nivå

2017-09-07 14:19
För två veckor sedan introducerade vi begreppet Innebandy för barn och presenterade då bland annat föräldrafoldrar för grön och blå nivå i SIU-modellen. Intresset har varit stort och de populära foldrarna har redan skickats ut till flera föreningar.
  • Uppdaterad: 2017-09-07 14:20

Foldrarna beskriver kortfattat träning och tävling på grön respektive blå nivå. Tanken är att ge en överblick över innebandyn i Skåne på dessa nivåer, där målgruppen i första hand är föräldrar och övrig publik på tävlingssammandragen Knatteligan och Poolspel. Foldern innehåller till exempel tips till de som är publik på sammandragen samt vanliga matchledartecken. Förhoppningen är att foldrarna ska hjälpa till att öka kunskapen kring varför vi tränar och tävlar som vi gör på grön och blå nivå i skånsk innebandy. 

Foldern kommer att delas ut bland annat på tränarutbildningar för barn- och ungdomsledare under hösten. Ett tips för ledare på grön nivå är att dela ut dem till föräldrar på föräldramöten eller när föreningen arrangerar Knatteligan och Poolspel.

Om ni önskar föräldrafoldern i tryckt form till era möten/sammandrag, skicka ett mail till This is a mailto link. Foldrarna finns också i pdf, som ni hittar via skibf.se/innebandyforbarn.   

Skribent: Henrik Paulsson
Epost: This is a mailto link

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link