Sommarhälsning från SkIBF:s praktikanter - Skånes Innebandyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning från SkIBF:s praktikanter

2017-06-01 08:44
Under säsongen 2016/17 har Simon Löf och Ellen Tillman från det idrottsvetenskapliga programmet på Malmö Högskola genomfört sin praktik hos Skånes IBF. Här berättar de om sitt projekt under våren och ger en sommarhälsning.
  • Uppdaterad: 2017-06-02 11:01

Vi är två studenter som studerar det idrottsvetenskapliga programmet på Malmö högskola med inriktning Sport Management. Under detta läsåret fick vi möjligheten att ha vår praktik på Skånes Innebandyförbund, där vi precis avslutade vår sista praktikperiod på fyra veckor.

Under denna period har vi arbetat med ett projekt som har handlat om att arbeta fram instruktionsfilmer för seriedirektiven och för övningar på grön och blå nivå i Skåne. Dessa kommer färdigställas under sommaren och finnas tillhands när nästa innebandysäsong drar igång.

Vi vill avsluta med att rikta ett stort tack till Skånes Innebandyförbund för denna lärorika och roliga tid hos er! Även önska en glad sommar till alla innebandyintresserade runt om i Skåne, hoppas mycket sol kan ge energi för en ny och rolig säsong 17/18!

Hälsningar
Ellen Tillman & Simon Löf

-----------------------------------------------------------

Från Skånes IBF:s sida är vi mycket nöjda med det arbete Ellen och Simon gjort. Vi tar gärna emot praktikanter även under säsongen 2017/18 så om du studerar på högskola eller motsvarande nivå är du välkommen att höra av dig med ditt intresse för praktik hos Skånes IBF på This is a mailto link.

Skribent: Henrik Paulsson
Epost: This is a mailto link

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link