Hoppa till sidans innehåll

SkIBF söker förstärkning till förstafemman på kansliet!

2018-02-14 16:59
Vi söker dig som är en lagspelare men som även kan ta initiativ och gå på eget avslut! Samt känner att du med din kunskap och erfarenhet kan bidra till att fortsätta skånsk innebandys utveckling mot Sveriges bästa.
  • Uppdaterad: 2018-03-01 14:35

Då vår utbildningskonsulent Sara kommer att vara föräldraledig under säsongen 2018/19 söker vi nu förstärkning till Skånes Innebandyförbunds kansli på Malmö Arena i Hyllie i Malmö.

Arbetsuppgifter
Utbildnings- och utvecklingsfrågorna är ett mycket viktigt fokusområde för SkIBF. Som utbildningskonsulent är din huvuduppgift planering, ansvar för genomförande samt uppföljning av tränar- och domarutbildningar såväl centralt som lokalt ute i klubbarna. Din arbetsmiljö växlar mellan hallen, klubbstugan, utbildningslokalen och kansliet.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi tror att du har lägst gymnasieexamen samt ett antal års erfarenhet av självständigt administrativt arbete. Du är en van datoranvändare och känner dig väl hemma i programsviten Office 365 samt webbpubliceringsverktyg som Episerver eller liknande. 

Som person är du initiativtagande, har förmågan att kommunicera och marknadsföra på ett övertygande och tydligt sätt, samt delar de värderingar som finns både inom skånsk innebandy och svensk idrott som helhet.

Engagemang i en idrottsförening, vana från IdrottOnline samt kunskaper om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) ses som meriterande.

Fakta om tjänsten
Tjänsten är ett föräldravikariat på 50 % under 12 månader med placering på vårt kansli på Malmö Arena. Vi ser gärna att du kan börja i slutet av april 2018.

- Körkort och tillgång till bil är ett krav då resor i distriktet förekommer.

- Kväll och helgarbete ingår i tjänsten.

- Kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen tillämpas på arbetsplatsen.

Ytterligare information:
Vill du ha ytterligare information avseende tjänsten, vänligen kontakta SkIBF:s ordförande, Henrik Wetterlundh på 076-8453925 alt. This is a mailto link

Ansökan
Du ansöker genom att skicka ett mejl med ämnet: Utbildningskonsulent  till This is a mailto link innehållande ett personligt brev samt ditt CV (båda i PDF-format).

Sista ansökningsdag är 2018-03-15 men urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.


Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Skribent: Niklas Svensander

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link