Hoppa till sidans innehåll

SkIBF förlänger avtalet med Klubbhuset

2017-06-19 10:00
Inför säsongen 2017/18 har Skånes Innebandyförbund förlängt sitt avtal med Klubbhuset som förbundets leverantör av idrottsmaterial samt domarkläder för ytterligare två säsonger.
  • Uppdaterad: 2017-07-04 12:44

– Samarbetet med Klubbhuset har fungerat utmärkt, så det var inget svårt beslut att förlänga avtalet, säger Henrik Wetterlundh, ordförande i Skånes Innebandyförbund.

En tydlig förbättring som samarbetet med Klubbhuset fört med sig är möjligheten att numera kunna köpa domarkläder smidigt direkt från datorn eller mobilen. En nyordning som varit mycket uppskattat av de skånska domarna.

– Vi är såklart jätteglada att få förnyat förtroende av Skånes Innebandyförbund och ska göra vårt yttersta för att serva både förbundet och de skånska domarna på bästa sätt, säger Erik Reichenberg, grundare och en av ägarna till Klubbhuset

Något som däremot ändras inför säsongen 2017/18 är valet av materialleverantör för konfektion, där vi de kommande två säsongerna kommer att använda kläder från Stanno till både SkIBF:s domare samt våra Skånelag.

Länk till SkIBF:s webshop hos Klubbhuset

Skribent: Niklas Svensander

 

Följ Skånes IBF

instagramtwitter

facebookYouTube

ibis_logga_ny2

 

 

 


Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners:
 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 

Skåneidrotten

 
Innebandyutveckling

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link