Nominera kandidater till valberedningen! - Skånes Innebandyförbund
Hoppa till sidans innehåll

Nominera kandidater till valberedningen!

2018-05-09 11:14
Är du en kontaktskapande och utåtriktad innebandyvän med ett brett kontaktnät bland föreningar, domare, spelare och andra inom skånsk innebandy?
  • Uppdaterad: 2018-05-09 12:06

Då kanske det är just DIG vi söker som ledamot i Skånes Innebandyförbunds valberedning! Är du själv intresserad, eller känner du någon som passar perfekt in på beskrivningen ovan? 

Inför Årsmötet har de till SkIBF anslutna föreningarna möjlighet att även föreslå kandidater till valberedningen. Detta då SkIBF har som mål att utöka valberedningen med två ytterligare ledamöter. Med tanke på valberedningens sammansättning idag ser vi gärna kvinnliga kandidater, för att eftersträva RF:s strategiska mål om en jämställd idrott. Förutom kön ser vi även gärna spridning i exempelvis ålder och etnicitet.

Skicka då kontaktuppgifter + lite fakta om dig själv eller din kandidat i ett mail till This is a mailto link  Döp mailet till Kandidat valberedningen i ämnesraden. Personer som nomineras ska vara tillfrågade om sitt eventuella intresse och bör känna till sin nominering. Senast söndagen den 27 maj vill vi ha era förslag till ledamöter i valberedningen.

Skribent: SkIBF

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link