Hoppa till sidans innehåll

Lovisa Engström invald i SkIBF:s styrelse

2017-06-12 13:46
Den gångna helgen höll Skånes Innebandyförbund sitt årliga distriktsmöte. Precis som förra säsongen föregicks årsmötet av ett inspirerande och lärorikt Föreningskonvent på förmiddagen.
  • Uppdaterad: 2017-06-13 11:20

Den bakomliggande tanken från SkIBF är att utveckla årsmötet till en mötesplats där föreningsaktiva i våra skånska innebandyföreningar kan träffas och nätverka under lättsamma former, samt även inspireras och få konkreta råd och tips att jobba vidare med på hemmaplan.

I år fick ett drygt 20-tal representanter från totalt 16 av våra skånska föreningar (plus ytterligare ett antal från SkIBF:s interna organisation) lyssna till den mycket inspirerande Joakim Bååth med bakgrund från bland annat Svenska Innebandyförbundet.
Där åhörarna togs med på en resa i tiden med Jockes "egen" förening; Solfjäderstaden IBK från Motala och fick ta del av både framgångar och misstag.
Det drogs även paralleller till både idrottsrörelsens och samhällets utveckling, industrins LEAN-tänk samt även SIU-modellens påverkan på verksamheten.

* * * 

På det efterföljande distriktssmötet antogs såväl verksamhetsplan som budget för Skånes Innebandyförbund säsongen 2017/18. Prioriterade områden både kommande verksamhetsår samt även mot 2020 är Ekonomi, Utveckling samt Tillväxt med fortsatt satsning på föreningsutveckling inom ramen för SkIBF:s satsning Skånsk Innebandy Hela Livet.

Som ny ledamot för två år invaldes i SkIBF:s distriktsstyrelse 22-åriga Lovisa Engström, Helsingborg. På ordförandeposten omvaldes Henrik Wetterlundh för ytterligare ett år. Även styrelsemedlemmarna Stefan Mårtensson och Kristin Fransson omvaldes för två nya år i SkIBF:s styrelse. 

För er som inte hade möjlighet att själva vara på plats i helgen men vill se och höra vad som sades och diskuterades på SkIBF:s årsmöte så finns en inspelning av årsmötet via den här länken: SkIBF:s Årsmöte 2017

KLICKA HÄR  för SkIBF:s Verksamhetsplan säsongen 2017/18

För lite mingelbilder från Föreningskoventet & Årsmötet  KLICKAR DU HÄR!

Skribent: Niklas Svensander

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link