Hoppa till sidans innehåll
Foto: Roger Nielsen

Ledarna i fokus när skånsk innebandy fortsätter utvecklas

2016-09-21 08:43
Tränare, styrelser och domare är jätteviktiga för att nå dit vi vill med skånsk innebandy och de står i fokus för SkIBF:s utvecklingsarbete. Med start idag och en vecka framåt berättar vi här på skibf.se om satsningarna vi gör i Skåne under säsongen.
  • Uppdaterad: 2017-02-23 10:06

Skånes Innebandyförbunds utvecklingsarbete är samlat under namnet Skånsk Innebandy hela livet. Den långsiktiga inriktningen har syftet att stärka skånsk innebandy och dess föreningar med målet att så många som möjligt ska vara kvar i den skånska innebandyn så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt. Den viktigaste gruppen för att nå målet är ledarna i Skåne i form av aktivitetsledare (tränare, lagledare), organisationsledare (styrelser, funktionärer m.fl.) och domare. Nu lanserar Skånes IBF ett antal satsningar riktat mot dessa grupper: 

– I vårt arbete med att stötta föreningarna i att implementera Svensk Innebandys Utvecklingsmodell i praktiken så har ledarna en helt avgörande roll. Vi vill stötta både de som är ledare idag och också jobba för att många fler ska ta steget att bli ledare i sin förening, berättar Henrik Paulsson på Skånes IBF.

De två ledorden i Skånsk Innebandy hela livet är långsiktighet och samverkan:

– Vi vill ha hållbarhet i allt vi gör i Skånsk Innebandy hela livet. Det är jätteviktigt att föreningarna har en stor delaktighet och att de satsningarna vi startar upp och driver på sikt drivs av föreningarna själva med stöttning av oss. Som förbund kan vi bidra med helhetsperspektivet och att ge förutsättningar för samverkan mellan föreningar och ledare, avslutar Henrik.

Med start idag kommer vi här på skibf.se berätta om utvecklingsarbetet vi gör för att stötta ledare framöver. Har du tankar eller idéer kring ledarutveckling och implementering av SIU-modellen kontakta gärna Henrik på This is a mailto link

Skribent: Henrik Paulsson
Epost: This is a mailto link

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link