Hoppa till sidans innehåll
Fords populära SUV; Kuga är sedan årsskiftet officiell bil inom Svensk Innebandy. Därav har även SkIBF och FordStore Hedbergs Bil inlett ett samarbete här i Skåne.

FordStore Hedbergs Bil namnsponsor till Skånemästerskapen

2017-10-06 15:21
Som en del av arbetet med att intensifiera insatserna på marknadssidan med olika samarbeten och partners kan SkIBF presentera en ny partner: FordStore Hedbergs Bil som säsongen 2017/18 är namnsponsor till Skånemästerskapen för damer och herrar.
  • Uppdaterad: 2017-10-06 15:52

– Det ska bli spännande att via Hedbergs Bil jobba med ett så välkänt och globalt varumärke som Ford. Skånsk Innebandy är innovativ, offensiv och vill finnas tillgänglig för alla, värderingar som vi delar med Hedbergs Bil och Ford, både som företag och utbud. Att just Hedbergs Bil blir namnsponsor till Skånemästerskapen på seniorsidan känns rätt, för i dessa tävlingsklasser finns en naturlig koppling till både behov och kundsegment säger Henrik Wetterlundh, ordförande i Skånes Innebandy.

Avtalet mellan SkIBF och FordStore Hedbergs Bil är till en början på ett år och det nya fullständiga namnet på Skånemästerskapen för seniorer är numera; Skånemästerskapen by Hedbergs Bil.

– Efter att Ford Kuga blivit officiell bil inom Svensk Innebandy så kändes det naturligt för oss som Skånes ledande Ford-återförsäljare att ingå ett regionalt samarbete med Skånes Innebandyförbund. Vi är glada och stolta över att få bli namnsponsor till Skånemästerskapen och det ska bli kul att jobba tillsammans med skånsk innebandy, säger Carl-Johan Hedberg, marknadschef på FordStore Hedbergs Bil.

KLICKA HÄR för mer info om FordStore Hedbergs Bil i Skåne.

Skribent: Niklas Svensander
Epost: This is a mailto link

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link