Hoppa till sidans innehåll

Camilla och Oskar förstärker på SkIBF

2017-10-18 14:09
Under säsongen 2017/18 kommer Skånes Innebandyförbunds kansli periodvis att förstärkas med två praktikanter från Malmö Högskola.
  • Uppdaterad: 2017-10-18 14:12

Camilla Rohlén och Oskar Kindberg studerar Idrottsvetenskap med inriktning Sport Management på Malmö Högskola. De kommer under totalt sju veckor utspritt över säsongen att genomföra sin praktik hos Skånes Innebandyförbund, något de ser fram emot:

– Det är kul att äntligen få vara här. Det ska bli spännande att se vad praktiken kommer att ge oss både i form av kunskap och erfarenheter, men även kontakter för den framtida karriären, säger Oskar och får medhåll av Camilla:
– Skånes Innebandyförbund har en stark tradition av att utveckla och utbilda studenter och förbereda oss för vårt framtida arbetsliv.

SkIBF har valt att regelbundet ta emot praktikanter från högskolorna i Skåne.
– Jag tycker det är självklart att vi som en stor aktör inom den skånska idrotten tar vårt ansvar att ta emot praktikanter med jämna mellanrum. Vi har goda erfarenheter från tidigare praktikperioder och ser det här som en jättebra möjlighet att få fler resurser till att utvecklas vidare som förbund samtidigt som Camilla och Oskar får testa på hur det är att jobba med idrott, berättar Henrik Paulsson på SkIBF, som handleder studenterna.

Under sin praktikperiod kommer Camilla och Oskar bland annat titta närmre på Skånes IBF:s marknadsföring och under vårsäsongen ansvara för ett större projekt.

Skribent: SkIBF
Epost: Adressen Gömd

 

 

Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners: 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 


Följ Skånes IBF
 

instagram  twitter 

facebook  YouTube
 

ibis_logga_ny2
 

Skåneidrotten

 

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link