Hoppa till sidans innehåll

SkIBF inleder samarbete med GUTZ

2017-06-22 16:45
Säsongen 2017/18 har Skånes Innebandyförbund inlett ett samarbete med Helsingborgsföretaget GUTZ som erbjuder idrottsföreningar, lag eller skolklasser ett sätt att tjäna pengar till träningsläger, cuper etc.
  • Uppdaterad: 2017-08-14 10:28

– Att hitta olika sätt att öka intäkterna är en fråga som är gemensam för alla innebandyföreningar oavsett storlek eller divisionstillhörighet. Därför känns det extra bra att via det här samarbetet kunna hjälpa till att marknadsföra GUTZ koncept inom skånsk innebandy, säger Henrik Wetterlundh, ordförande i Skånes Innebandyförbund.

Det finns idag en hel uppsjö av olika produkter och koncept på marknaden för förenings- och lagförsäljning. Allt från salami, tulpaner, choklad till toapapper och grillsåser…

GUTZ som är en del av det Helsingborgsbaserade företaget Springhill Textile AB, ett av Skandinaviens ledande importföretag inom textila konsumentartiklar, erbjuder snygga och lättsålda produkter i hög kvalitet i snygga presentaskar.

– Det ska bli jättespännande att jobba ihop med Skånes Innebandyförbund och hjälpa innebandyföreningarna och lagen i Skåne att förverkliga drömmar om till exempel träningsläger, turneringar eller nya matchställ, säger Katarina Blom, affärsområdeschef för GUTZ på Springhill Textile AB.

MER INFO hittar du på GUTZ hemsida: gutz.se

Skribent: Niklas Svensander

 

Följ Skånes IBF

instagramtwitter

facebookYouTube

ibis_logga_ny2

 

 

 


Skånes Innebandyförbunds samarbetspartners:
 

 

klubbhuset_logo_skibfse

 

Skåneidrotten

 
Innebandyutveckling

 

 

Postadress:
Skånes Innebandyförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 040-600 59 60
E-post: This is a mailto link